OCTROOI OPSTELLEN, INDIENEN & ONDERHOUDEN

Life Science Patents levert het volledige gamma aan diensten op het gebied van de intellectuele eigendom (IE) dat u nodig heeft om uw rechten te vestigen en te verdedigen.

Een octrooi is niet zozeer een beloning voor het doen van goed onderzoek, maar meer een waardevol en kostbaar instrument om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Het opstellen van een octrooiaanvrage kan het best worden gedaan met het bedrijfsdoel steeds in het achterhoofd. Life Science Patents kan zulke octrooiaanvrages voor u opstellen en indienen.

Wij zijn ons ervan bewust dat u uw eigen specifieke eisen heeft in het proces, we zullen u daarom voorzien van een op maat gesneden aanpak die precies geschikt is voor uw behoeften. Life Science Patents is trots op zijn werkwijze waarin we eerst een diep inzicht verwerven in uw technologie alsmede uw bedrijfsdoelen, voordat we beginnen aan een commerciële dienstverlening. Life Science Patents kan u voorzien van profesionele searches en opinies om uw kansen op het succesvol octrooieren van uw technologie goed in te kunnen schatten

Onze klanten waarderen deze manier van werken omdat het hun een goed inzicht geeft in de kosten / batenverhouding, vroeg in het proces."Alles wat kan worden uitgevonden is al uitgevonden."
Charles H. Duell, Commissioner, U.S. patent office, 1899 (attributed)

DEEL MET UW VRIENDEN: